Home » Voorwaarden

Voorwaarden kitten

Je koop bij ons of een kitten voor de fok of voor liefhebber, onder voor de fok verstaan we ook 1 keer een nestje, en betaal je de fokkersprijs (indien de kitten geschikt is voor de fok) kittens die niet voor de fok verkocht worden zullen hun stambomen na neutralisatie ontvangen, ik vraag daarvoor een verklaring van de dierenarts, als we deze binnen hebben zullen wij zsm u de stamboom toesturen.

Kosten van een kitten;

wij vragen een aanbetaling, wanneer u besluit de kitten te annuleren om welke reden dan ook, bent u uw aanbetaling kwijt.

prijzen op aanvraag.

Wilt u vast een richtlijn, kijkt u dan op onderstaande link.

www.kittentekoop.nl/informatie/wat-kost-een-raskat

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De kittens krijgen alle nodige zorg en aandacht, met 13 weken mogen ze het nest verlaten indien volledig gezond, ze zullen dan meerdere malen een ontworming hebben gehad, 2 keer een inenting en ze zijn gechipt.*

Dit alles wil geen garantie geven dat het kitten ziek/verkouden we noemen dit niesziekte zullen krijgen, een kitten wat gezond de Cattery verlaat kan thuis ziek worden, dit heeft met allerlei factoren te maken, uit zijn vertrouwde omgeving weg, in de auto, in een nieuw huis met waarschijnlijk andere dieren, dit veroorzaakt stress en kan zich uiten in het verkouden worden en/of diarree van de kitten, helaas gebeurt dit weleens.

Verstandig is het kitten minimaal 1 week van de andere dieren weg te houden.

Ook kan het zijn dat het kitten aan de diarree gaat, daarom geven wij ook de voeding mee waar ze bij ons mee opgroeien, het advies is dan ook dit door te geven, zeker de eerste weken om diarree en nog meer veranderingen te voorkomen.

Laten we voorop stellen dat de kittens onder nauw toezicht van ons en de dierenarts gehouden worden, als wij de kitten zijn gezondheid in twijfel trekken zullen we hem pas op latere leeftijd indien volledig gezond aan u meegeven.

Echter hebben we te maken met een levend dier en geen robot, we kunnen alles wel in de hand willen hebben, maar helaas werkt het zo niet met een levend dier, wel zullen we er alles aandoen ter voorkoming van ziekten.

dat doen we doormiddel van.

  • niet flessen van de kittens maar zorgen dat ze bij de moeder drinken
  • regelmatig ontwormen
  • inentingen geven
  • verantwoorde voeding

wanneer u bij ons komt kijken vragen we u, ''de schoenen uit te trekken'' hier kunt u veel bacterien in meenemen, de handen te wassen, dezelfde dag geen andere cattery bezocht te hebben, mocht u zelf dieren hebben komt u uiteraard niet wanneer deze ziek zijn en ook niet wanneer uw huisdieren belast zijn met vlooien.

Wij kunnen geen andere dieren toelaten die meekomen kijken, ook kleine kinderen is een grote stress factor, wilt u dit alstublieft bij het maken van een afspraak aangeven.

Wanneer de kittens hun enting hebben gehad houden wij ''bezoek'' even buiten de deur, hopelijk uw begrip hiervoor.

 (* als in dit in de advertentie staat, kittens met aangepast verkoopbedrag krijgen alleen op verzoek en tegen kostprijs een chip)


Voorwaarden dekkater

Wanneer je gebruik wil maken van 1 van onze dekkaters.

Wil ik de volgende officiele originele papieren inzien en maak een kopie voor onze administratie.

De poes moet recent getest zijn op Fiv & Felv & bloedgroepbepaling

wanneer de poes geen bloedgroepbepaling heeft gehad is de dekking geheel op uw risico ivm Feline Neonatale Isoerythrolyse.

stamboom

Entbewijzen

recente ontworming & anti parasitaire behandeling.

Wanneer ik twijfel over de echtheid of eerlijkheid van de papieren zal de dekking niet doorgaan.

Als u intresse heeft of meer informatie wilt kunt u contact opnemen, prijzen op aanvraag.

U geeft aan wanneer u de krolsheid verwacht ik zal zorgen dat de kamer ingericht is waar de poes alleen en afgezonderd van de andere katten zal verblijven, wanneer ze op haar gemak ik zal ik de kater erbij zetten en hun observeren, ze blijft een paar dagen bij ons, wanneer de poes is leeggebleven mag u voor hetzelfde bedrag met diezelfde poes nog een keer komen dekken, wanneer de poes na deze dekking ook leegblijft adviseer ik u nader onderzoek. dit geeft geen recht op restitutie.


Wanneer u nog vragen heeft neemt u contact met mijn op. 

Herplaatsing:

Het komt weleens voor dat wij een dier moeten herplaatsen, een volwassen dier en/of een kitten.

Het kan zijn dat het kitten bij de nieuwe mensen niet klikt oid, vaak nemen wij dit voor onze rekening en gaan opzoek naar een ander thuis voor dit dier.

Afdingen en/of bieden doen we niet !